Hirdetés

Dr. Dre először visszautasította, hogy szerepeljen a GTA Online-ban

|

Az amerikai rapper azt hitte, a GTA Online a gyerekeket célozza.

Hirdetés

Utoljára tavaly kapott kiegészítőt a Rockstar Games aranytojást tojó tyúkja, a GTA Online. A The Contract nevű tartalmi csomag arca a nemrégiben a Super Bowl-on is fellépett Dr. Dre, aki évtizedek óta meghatározó alakja a zeneiparnak.

Nem volt azonban egyszerű megszerezni a GTA Online-nak Drét, aki az első megkeresést elutasította, mondván az ő tartalmai nem gyerekeknek szólnak.

Hirdetés

Nem lehet elítélni a rappert azért, mert azt hitte, a GTA Online-nal a fiatalabb gamerek szórakoztatják magukat. A rapper nem áll nagy játékos hírében, így nem is tudta, hogy mi fán terem a Rockstar játéka. Még szerencse, hogy a kiadónál dolgozik DJ Pooh, aki most a BET-nek adott interjújában mesélt arról, hogy sikerült mégis leszerződtetni a rappert.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

DJ Pooh elmondta, Dre először azonnal elutasította a felkérést:

"Először nemet mondott, mert Dre nem gamer. Egyszerűen csak nem játszik semmilyen játékkal. Nem arról van szó, hogy ne szeretné a játékokat vagy valami, csak nem játszik velük. Úgy gondolta, hogy az ő tartalmai nem gyerekeknek valók."

Szerencsére DJ Pooh nem adta fel, fogott egy PlayStationt és elment Dre calabasasi házába, hogy első kézből tapasztalhassa meg a rapper, mi is a GTA Online. A bemutató olyan jól sikerült, hogy Dre végül nem csak a hangját és korábban sosem hallott zenéket adott a Rockstarnak, hanem még a mozgását is rögzíthették, hogy a lehető legautentikusabb legyen a karaktere a The Contractban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)