Hirdetés

Csodás Dragon Age cosplayt készített egy pár

|

Ha két hasonló érdeklődési körű cosplayer áll össze, hogy valami maradandót alkossanak, az nagyszerű, de amikor két szerelmes fiatal dolgozik együtt azon, hogy minőségi Dragon Age cosplayt mutassanak be, az igazi gamer romantika.

Hirdetés

Lassan már három éve annak, hogy a Dragon Age: Inquisition megjelent és bár tavaly felröppent a hír, hogy a BioWare egy új rész bejelentésére készül, azóta sem történt előrelépés. Szerencsére a lelkes rajongók mindig segítenek átlendülni a várakozáson. 

Egy tehetséges német cosplayer, Yume és barátja a Dragon Age szolid romantikáját mutatják be egy fotósorozattal, amelyért a mindig profi eosAndy felelt (ahogy legutóbb a Dishonored 2 cosplayért is). A jelmezeket Yume készítette, aki már több mint egy évtizede foglalkozik ezzel a látványos hobbival. A galériánkban megtaláljátok a végeredményt, érdemes átlapozni:

Remek lett mind. Szerintetek is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)