Hirdetés

Dragon Age - a valóságban is megjelenik Varric könyve

|

A Dragon Age 2-ben és Inquisitionben szereplő Varric írt egy könyvet, ami best-seller lett Thedas-szerte. Most a mi világunkat próbálja meghódítani.

Hirdetés

Miközben reménykedünk, hogy az Electronic Arts idén bejelenti a következő Dragon Age játékot, készülhetünk arra is, hogy július 31-étől elolvashatjuk Varric Tethras regényének bővített változatát.

Hirdetés

A Hard in Hightown a Penguin Random House gondozásában jelenik meg, és egy kemény fedeles, 96 oldalas kötet lesz, melyből 24 oldalon fekete-fehér, az egész lapot beterítő illusztrációk kapnak helyet. A sztori egy Donnen Brennokovic nevű őrről szól, aki egy újoncot kap maga mellé. Ők ketten bukkannak rá egy hullára, és ezzel elindul nagy kalandjuk. 

A Dragon Age: Inquisitionben 19 fejezet volt megtalálható, mindegyik 250-350 szóból állt, de ezt Mary Kirby segítségével kibővítik.

Nem tudni még, itthon megjelenik-e, és ha igen, mikor. A korábbi Dragon Age könyveket a Tuan adta ki, hátha ezt is megcsípik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)