Hirdetés

A következő Dragon Ball anime tulajdonképpen egy nagy reklám

|

Amikor befutottak az első hírek a Dragon Ball franchise következő sorozatáról, a rajongók minden gyógyszere elgurult. Aztán kiderült a keserű igazság.

Hirdetés

Jön a Dragon Ball Heroes, ami egy új anime sorozat lesz. A bökkenő csak annyi, hogy egyébként van egy Dragon Ball Heroes című kártya/árkád játék japánban, és ez a sorozat  egy ahhoz kötődő társ-anime, vagyis erősen marketing szaga van a produkciónak.

Hirdetés

A történet átvesz elemeket a Universal Survival és a Prison Planet sztorikból, és nem lesz része a hivatalos Dragon Ball kánonnak. Ez a széria a "mi lenne, ha?" kategóriába esik, és olyan kérdésekre ad majd választ, hogy ki nyerne egy SSB Goku vs. SSJ4 Goku harcban.

Tehát a lényeg, hogy ez még nem az az anime folytatás, amit a Super vége után ígértek be a készítők. A Heroes érzkezésének dátuma egyébként még nem ismert, de az első rész tesztvetítése július elsején lesz. Végül is elleszünk vele, amíg meg nem jön a hivatalos folytatás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)