Hirdetés

Így hív meg az esküvőjére egy igazi gamer pár

|

Egy japán pár rokonai és ismerősei egy furcsa DVD-tokot kaptak nemrég. Ha kicsit alaposabban is megnézték, rájöhettek, hogy nem egy régi Dragon Quest-játék, hanem egy esküvői meghívó van a kezükben.

Hirdetés

Az elmúlt években jó néhány kreatív esküvő képei járták be a netet, ahol egy-egy játék témáját idézték meg a szervezők, de a meghívó valószínűleg a legtöbb esetben egészen hagyományos volt. Egy japán pár viszont időt és energiát nem kímélve egy hibátlan gamer meghívót készített.

A neten keringő képeken láthatjuk, hogy Kenta és Ayano esküvőjéhez egy egészen részletes átdolgozás készült a PlayStation 2-es Dragon Quest V első és hátsó borítójáról. A Wedding Quest (szerencsére itt nem az ötödik részről van szó) dobozán olyan apróságokat is észrevehetünk, mint a pár neveinek kezdőbetűívé átalakított régi PS-logó. Hogy a menyasszony és a vőlegény mekkora Dragon Quest-rajongók, azt nem tudom, de könnyű megérteni, miért ezt az epizódot választották a meghívó alapjául, hiszen a JRPG alcíme "Hand of the Heavenly Bride" volt. Szép munka, akárki is készítette a borítót és persze sok boldogságot!

Íme az eredeti verzió:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)