Hirdetés

Dragon's Dogma, Ghost in the Shell és Altered Carbon animéket készít a Netflix

|

Számos stúdióval kötött megállapodást a szolgáltató, összesen hat új sorozatra számíthatunk.

Hirdetés

A Marvel sorozatokat ugyan elvesztette, de nem esett kétségbe a Netflix, új, saját gyártású szériákkal bővíti a kínálatot hamarosan.

Hirdetés

Hat anime készül, mindegyik más csapatnál.

Az Altered Carbon: Resleevedet az Anima készíti, és ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a hamarosan a második évaddal folytatódó élőszereplős sorozat, de új történeteket mesél el.

A Dragon's Dogma a Capcom franchise-ához kapcsolódik, egy bosszúszomjas, Arisenként újraszületett embert állít középpontba, aki egy sárkányra vadászik, miközben a hét főbűn démonai kísértik. Ez a Sublimationnél formálódik.

A Ghost in the Shell: SAC _2045 Kenji Kamiyama, Shinji Aramaki és a SOLA DIGITAL ARTS együttműködéséből készül, és a Ghost in the Shell SAC folytatása lesz, a Production I.G. közreműködésével

Ezek mellett készül még a SPRIGGAN (a David Production Inc. jóvoltából) Hiroshi Takashige mangája alapján, a Vampire in the Garden (a WIT STUDIO-nál), melyben egy barátság kapja a főszerepet, és a Super Crooks (a bones.inc-nél), amin Mark Millar és Leinil Francis Yu, a Kick Ass és a Wanted készítői dolgoznak.

Melyiket várjátok a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)