Hirdetés

Élőszereplős Dragon's Lair filmet készít a Netflix

|

A stúdió már a színészek válogatásán dolgozik, a főszereplő Dirk the Daringet akár Ryan Reynolds is eljátszhatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Netflix fejtette meg a titok nyitját, amivel a filmipar évtizedek óta nyűglődik, hogy hogyan lehet jó videojáték adaptációkat készíteni. Mivel Castlevania és a Vaják is kifejezetten népszerű, így most a stúdió egy újabb játéksorozat filmes adaptációját tűzte ki céljául, ami nem más, mint a '80-as évek ikonikus árkádjátéka, a Dragon's Lair. 

Hirdetés

Ez a széria azért lett nagyon népszerű, mert olyan grafikával mesélt el Dirk the Daring kalandját, ami egy Disney rajzfilm látványvilágával vetekedett. Ennek titka az volt, hogy minden animációt megrajzoltak, így a játékos lényegében előre legyártott jelenetek között váltogathatott. A történet nagyjából annyi, hogy a fent említett lovag megpróbálja megmenteni Daphne hercegnőt egy sárkány őrizte kastélyból.

A forgatókönyvet Daniel és Kevin Hageman írja, akik a The Lego Movie történetét is jegyzik, így a humorral valószínűleg nem lesz gond. A Netflix azt is elárulta, hogy a Dirk the Daring szerepére Ryan Reynoldsot szemelték ki, de erről egyelőre még csak a tárgyalások folynak. A Dragon's Lair egyébként már feltűnt a stúdió egyik sorozatában, ugyanis a Stranger Things második évadában a szereplők játszanak is vele az hawkinsi játékteremben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)