Hirdetés

Ezért nem nézhetitek a közeljövőben a világ egyik legismertebb streamerét

|

DrDisrespect könnyekkel küszködve, élő adásban jelentette be, hogy szüksége van némi időre, hogy rendbe tegye az életét.

Hirdetés

Az egykor a Sledgehammer Gamesnél dolgozó Guy Beahm akkor lett világhírű, amikor megalkotta streamer alteregóját, DrDisrespectet, aki azóta rengeteg ember kedvence lett. Az elsősorban PUBG streamekkel foglalkozó streamert több mint 1,4 millióan követik, az adásait több tízezren nézik, és a szakma legnagyobb neveit sikerült szponzorként maga mögé állítania az elmúlt évben.

Hirdetés

Karrierje látszólag megállíthatatlanul ívelt fölfelé, egy hete a The Game Awardson megkapta a Trending Gamer díjat is, nem sokan számítottak rá, hogy a közeljövőben eltűnik majd a képernyőkről. Beahm azonban tegnap paróka és jelmez nélkül, könnyeivel küszködve, látszólag az idegösszeomlás szélén jelent meg a rajongók előtt, hogy egy őszinte vallomást tegyen. Szeretett volna őszinte lenni a rajongókkal, akiknek elmondta, hogy bár gyönyörű felesége és lánya van, mégis hűtlen volt. Bocsánatot kért a rajongóktól, a szponzoroktól és a Twitchtől, mert ez a fajta viselkedés egyáltalán nem az, amit képviselni szeretne. Beahm elmondta, hogy időre van szüksége, hogy rendbe tegye az életét, ezért most egy ideig nem is fog streamelni, és a jövőbeli rendezvényeket is visszamondta.

Nem kis bátorság kellett ahhoz, hogy "a Twitch arca" egy ilyennel kiálljon a nagyközönség elé. Bár kétségtelenül DrDisrespect a világ egyik legmegosztóbb streamere, mi azért reméljük, hogy sikerül gatyába ráznia a dolgokat, és képes lesz onnan folytatni, ahol abbahagyta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)