Hirdetés

Kétszer is rálőttek a világ egyik legnézettebb streamerének házára

|

Az ilyen őrültek miatt védik annyira a személyiségüket a legismertebb videósok.

Hirdetés

Dr Disrespect az elmúlt hónapokban többször is elég nagy médiafigyelmet kapott, most pedig megint bekerült a hírekbe, noha nem igazán tehet róla.

Hirdetés

A népszerű streamer éppen élőben tolta az új Call of Duty bétáját, amikor egyszer csak hangos puffanás rázta meg a streamet. A videós azonnal fel is állt, hogy utána járjon a dolognak. Mikor néhány perc múlva visszatért, már nem volt rajta a szokásos szemüveg és paróka.

A streamer elmondta, hogy most be kell fejeznie a közvetítést, mert valaki rálőtt a házukra, betörve az egyik ablakot. Elmondása szerint ez már a második eset, két nappal ezelőtt szintén elhajtott valaki a ház előtt és leadott egy lövést. Beahm értelemszerűen eléggé ki volt borulva.

A hatóságok már nyomoznak az ügyben, remélhetőleg sikerül mihamarabb kézre keríteni az elkövetőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)