Hirdetés

DrDisrespect szerint semmit nem ér a Warzone új csalás elleni rendszere

|

A streamer azt követően fakadt ki a Ricochet ellen, hogy egy tisztességtelen eszközöket bevető játékos lőtte le.

Hirdetés

Tavaly ősszel nagy reményekkel jelentette be az Activision, hogy új csalás elleni rendszert hoz Ricochet néven a Call of Duty játékokba, ez az aktuális epizód mellett elsősorban a Warzone-tól hivatott távol tartani a szabálytalan játékosokat.

A rendszer nagyjából egy hónapja debütált is a játékban, de az eredménnyel sokan, köztük csalókkal rendszeresen összefutó DrDisrespect sem elégedett.

Hirdetés

A Twitchről kitiltott, ezért elsősorban a YouTube-on közvetítő streamerről nemrég jelent meg egy, az adásából kivágott klip, amiben egy Warzone meccs közben viszonylag egyértlmű, hogy egy csaló lövi le. A killcamen azt láthatjuk, hogy a másik játékos fákon keresztül, nem éppen természetes egérmozgással követi le DrDisrespect karakterének mozgását, aki érthető módon nem túl boldog ettől.

A meccs korai végét követően egy kicsit ki is fakad a streamer, aki szerint a Call of Duty új csalás elleni védelméről bebizonyosodott, hogy hatástalan.

"Látjátok, erről beszéltem. Köszönöm! Sokan eddig nem tudtatok a helyzetről. Nézzétek! A Ricochet-vel hazudtak nekünk! A Ricochet igazából szar! Szabaduljatok meg a cégtől! Keressetek új megoldást ebben  a pillanatban! Valamilyen megoldást találnotok kell ehhez az engine-hez. Mert ez nem működik, szerintem még mindig manuálisan [tiltják a csalókat]. Tudjátok, mit csináltak szerintem? Nem fejlesztettek új technológiát. Ez a hatalmas csaláselleni szoftver, ez nem készült el, hanem fogták magukat, és összeraktak egy mondjuk húszfős csapatot, a Team Ricochet-t és ők kézzel... kézzel törlik [a csalók fiókjait]"

- mondja csak félig viccelve.

A Call of Duty: Warzone csalás elleni szoftverének egyébként nagy érvágást jelenthetett a szivárgás, amivel a hackek készítői már a megjelenése előtt el tudták kezdeni elemezni a Ricochet felépítését. Így lehet, hogy a fejlesztőcsapat hátrányból indult, hiába voltak felkészülve rá, hogy folyamatos és kemény küzdelmet kell majd folytatniuk a csalások készítőivel. Az Activision egyébként más eszközöket is bevet a tisztességtelen eszközök terjesztői ellen, de így is érthető valahol a játékosok felháborodása a csalók folyamatos jelenlétével kapcsolatban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)