Hirdetés

Így neveld a sárkányod világában játszódó akció-RPG érkezik jövő februárban

|

Az Így neveld a sárkányod filmből egy egész kis sárkányos franchise lett, ami a DreamWorks szerint már a saját videojátékát is megérdemli.

Hirdetés

A Dragons: Dawn of New Riders egy akció-kaland-RPG, ami első ránézésre leginkább a fiatalabb Dragons sorozat és filmek rajongóknak szól. A játék jövő februárban jelenik meg a főbb platformokra, ezt egy új trailer erősítette meg.

Hirdetés

A Dawn of New Ridersben egy új rossz arc, Eir hajtotta uralma alá a sárkányokat, hogy a segítségükkel valósíthassa meg gonosz tervét. A játékosnak és sárkány cimborájának lesz az a feladata, hogy megállítsa a zsarnokot. Kalandjaitok során új képességeket tanulhattok, fejtörőket oldhattok meg, és beutazhatjátok a Dragons franchise ikonikus helyszíneit.

A Dragons: Dawn of New Riders megjelenése 2019. február elsején várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)