Hirdetés

DrLupo bekerült a Time Magazine 25 legbefolyásosabb internetes személyisége közé

|

A múlthavi adománygyűjtő streamjével kiérdemelte az elismerést.

Hirdetés

Ha 5 percnél több időt töltesz a Twitch.tv-n, akkor valószínűleg belefutsz DrLupo egyik streamjébe. Az FPS-ek varázslója azonban most nem azért lett téma, mert szépen kezeli a mesterlövész puskát: a legutóbb St. Jude gyermekkórháznak indult gyűjtés kapcsán került elő.

Hirdetés

DrLupo egyedül összegyűjtött 920 000 dollárt, ami nemcsak egy nagy szám, de egy rekord eredmény is a streaming platform történetében. Eddig senki nem szedett össze ennyi pénzt egy eseményen.

Ez volt az, amit már a Time Magazine sem hagyhatott figyelmen kívül, és ezért sorolta be Lupot a 25 legbefolyásosabb online személyiség közé.

"2019-ben Lupo 4 órás Play Live adása alatt 920 000 dollárt gyűjtött a St. Jude Children's Hospitalnak, ami nem is egyszeri jótétemény volt. Még 2018-ban, egy 24 órás élő adás alatt 600 000 dollárt szedett össze ugyan ezzel a céllal."

A Time Magazine hivatalos közleménye rámutatott, hogy DrLupo rendszeresen használja jó ügyekre a 6,1 milliós követői bázisát, így kérdés nélkül kiérdemelte helyét. A listán egyébként rajta van Donald Trump, Lil Nas X, és a BTS nevű KPOP csapat is, nem feltétlen ugyanezek miatt az okok miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)