Hirdetés

Drónnal csinálták meg a GTA 2-t a valóságban

|

Emlékeztek még a csodálatos felülnézetes GTA 2-re? Pár srác egy drón segítségével átpakolta a játékot a valóságba.

Hirdetés

Nem tudom, hogy a hétfő reggellel szemben támasztott végtelenül alacsony elvárásaim miatt vagy a srácok tehetsége ennyire lenyűgöző, de ez a videó egyszerűen zseniális.

Egy nagyon kreatív csapat rájött, hogy egy drón nemcsak arra jó, hogy rácuppantsunk egy Star Wars járművet vagy kukkoljuk a szomszédban napozó lányokat. A srácok fogták a drónjukat és megcsinálták a legendás Grand Theft Auto 2-t a valóságban.

Már az is elképesztő, hogy valaki ilyen mesterien tudja irányítani a kis drónt, de egy ilyen projekt nagyon durva szervezést is igényel. A helyszín talán nem annyira GTA-s, de a sok piros pulóveres csóka, a kis karakterek mozgása és az utómunka során odabiggyesztett ikonok tökéletesen adják vissza a Rockstar Games játékának hangulatát.

Kövezzetek meg, de én azt hiszem, hogy egyik jövőbeli GTA sem lesz képes annyira lekötni, mint a második rész. Nektek hogy tetszett? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)