Hirdetés

Elítéltek egy politikust, aki PC-s játékokra fordította a kampánybüdzsé egy részét

|

Összesen 150000 dollárt költött el illetéktelenül, ennek egy részéből a Steamen vásárolgatott.

Hirdetés

Hallottunk már olyanról, hogy a történelem folyamán emberek nem úgy bántak a rájuk bízott pénzzel, ahogy kellett volna, de viszonylag ritkán derül ki politikusokról, hogy videojátékokra fordították azt az összeget, amit kampányolásra kellett volna.

Hirdetés

Duncan D. Hunter bűnösnek vallotta magát abban a perben, amiben több mint 150 000 dollár hűtlen kezelésével vádolták meg. A pénzből egyebek mellett gyorséttermi kajákat, mozijegyeket, cipőket, LEGO és Playdoh készleteket vásárolt, de költött hétköznapi bevásárlásra, kutyakajára, tengerentúli utazásokra, sőt, repülőjegyet is vett a nyulainak, és 1302 dollárt szánt steames játékokra. Ő és családja közben komoly adósságot halmozott fel. Legfeljebb öt év börtönre és 250 000 dolláros büntetés megfizetésére kötelezhetik. Azt sajnos nem tudni, miket vett, de ennyi pénzből 21 teljes árú játék is kijön, és marad egy kevés néhány indie-re. Szurkolunk, hogy sikerüljön mindent végigjátszania, mielőtt börtönbe vonul.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)