Hirdetés

Erről szól majd a Warcraft 2, ha Duncan Jones rendezheti

|

Duncan Jones nem adja fel álmait a második Warcraft moziról. Most éppen a sztoriról szóló elképzeléseit tárta elénk.

Hirdetés

Nem a legrosszabb film volt a világon a Warcraft, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez lenne a videojáték-adaptációk megváltója. Ettől függetlenül lehetséges, hogy folytatást kap, és még az is elképzelhető, hogy Duncan Jones rendezheti majd.

Akárhogy is a rendezőnek már bőven vannak ötletei arra nézve, hogy mit kezdene a Warcraft 2-vel.

"Az első film a világ megalapozásáról szólt, és bemutattuk Durotant, aki kimentette gyermekét egy haldokló bolygóról. Innentől számomra a trilógia maradéka arról szólna, ahogy Thrall megpróbálja megvalósítani Durotan elképzelését, és új otthont teremtene az orkoknak. Látnánk felnőni a hősünket, és aki ismeri a Warcraft sztorikat az tudja, hogy Go'el története Spartacuséhoz hasonlít. Ezen a vonalon mennék tovább. Az emberi oldalon kicsit kevésbé tiszta az elképzelés, de gyakorlatilag azt látnánk, ahogy felállnak az első film eseményeiből. Az ork oldalon Thrall felemelkedését követnénk, ahogy megalapítja az ork hazát."

Ezek szerint Duncan Jones gyakorlatilag kihagyná az egész WarCraft II: Tides of Darkness történetet, és inkább menne arra az ösvényre, amit csak a képregényekből és a könyvekből ismerünk. A WarCraft II sztorija ugyanis nem Thrallal, hanem a második ork háborúval foglalkozott, a kiegészítő pedig a Dark Portal túloldalán játszódott Khadgar, Turalyon és Alleria vezetésével.

Hogy mi lesz ebből az egészből, és hogy egyáltalán lesz-e Warcraft 2 film, azt egyelőre nem tudjuk. A Legendary Pictures nem túl magabiztos a projekt kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)