Hirdetés

Duncan Jones szerint az emberek egyre jobban értékelik a Warcraft filmet

|

Sajnos ettől függetlenül nagyon úgy néz ki, hogy nem lesz folytatás.

Hirdetés

Duncan Jones a Collider újságírójának elmondta, hogy nagyon szeretett volna még 2 Warcraft filmet összehozni, de nem valószínű, hogy ezek a folytatások valaha el fognak készülni. Ettől függetlenül szerinte az idő múlásával az emberek elkezdték egyre többre tartani az első filmet

Hirdetés

Jones azt nyilatkozta, hogy szerinte valami különleges lehetett volna a trilógiából.

"Olyan jól csináltam meg, amennyire csak tudtam, és reméltem, hogy majd megtalálja a közönségét. Őszintén úgy érzem, hogy ahogy telik az idő, az emberek kezdik a kritikusok első véleményeinél jobban megszeretni. Ettől függetlenül sajnos nem hiszem, hogy valaha lesz több belőle."

Az interjúban arról is beszélt egy kicsit, hogy mekkora kihívás volt dolgozni a projekten. Több stúdió kereszttüzében kellett összehoznia a Warcraftot, miközben a Blizzard is felügyelete a munkát, akiknek nyilván fontos volt, hogy jól sikerüljön. A nézők körében megoszlanak a vélemények, de inkább az elfogadhatótól a rosszig terjed a skála.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)