Hirdetés

Hazánkba látogat a PlayStation zenei atyaúristene

|

Duncan Smith, a PlayStation zenei supervisora a Budapest Showcase Hub (BUSH) konferenciaprogramján vesz részt hamarosan.

Hirdetés

Valószínűleg nem sokatoknak cseng ismerősen Duncan Smith neve, pedig jó eséllyel játszottatok már olyan címekkel, amelyekben felcsendülnek az általa szerzett dallamok.

Hirdetés

Többek között olyan játékok zenéjét köszönhettük ugyanis neki, mint a Gran Turismo, WipEout, Little Big Planet, de alapvetően nincs egyetlen olyan belsős Sony cím sem, amely esetében nem kéne a zenei anyagoknál az ő jóváhagyása. Duncan Smith ugyanis a Sony PlayStation senior zenei supervisora, hamarosan pedig akár ti magatok is találkozhattok vele, mivel november 15-én ő is a Budapest Showcase Hub (BUSH) konferenciaprogramjának vendége lesz. Nem csak ő jön, hanem a BangerTV főszerkesztője, Blayne Smith is.

A rendezvényre már kaphatóak az elővételes jegyek, szóval ti is bátran lecsaphattok rájuk, ha találkozni szeretnétek a zenei szakemberrel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)