Hirdetés

Megvan, hogy ki rendezheti a Dungeons & Dragons filmet

|

Aki a LEGO Batman - A filmért felelt, az rossz választás nem lehet.

Hirdetés

Nem könnyű úgy lelkesedni a Dungeons & Dragons filmváltozatáért, hogy a dátumon kívül semmit sem tudunk az adaptációról, viszont most kiderült, hogy a Paramount kit szeretne a projekt élére, ez pedig máris bizakodásra adhat okot. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter információi szerint a kiadó a Robot Chicken sorozaton, valamint a LEGO Batman filmen dolgozó Chris McKay-jel folytat tárgyalásokat a Dungeons & Dragons mozi rendezéséről. McKaynek egyébként egy másik projektje is folyamatban van éppen: a Nightwing a DC számára, de az még előkészületi fázisban van. 

Korábban - amikor még úgy volt, hogy a Warner Bros. Pictures berkeiben valósul meg az adaptáció - a Libabőrt és a Cápamesét jegyző Rob Letterman volt esélyes a D&D filmre, az, aki éppen a Detective Pikachu filmet forgatja. 

A Dungeons & Dragons 2021. július 23-án kerülhet a mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)