Hirdetés

Mit szólnátok egy Dungeons & Dragons filmhez?

|

A Warner Bros. nem elégszik meg a DC Comics képregények, a Harry Potter és a Gyűrűk Ura franchise-ok birtoklásával, a legnépszerűbb asztali szerepjáték világa is kell nekik. Dungeons & Dragons film(ek) a láthatáron!

Hirdetés

Dungeons & Dragons hatalmas népszerűségnek örvend a szerepjátékok kedvelői között. Éppen ezért érhetetlen, miért nem kapott eddig egy normális mozis vagy tévésorozatos feldolgozást sem. A 2000-ben készült Jeremy Irons-féle borzalmat és annak folytatásait inkább felejtsük el, ha lehet. Most felvillant egy reménysugár, lehetséges hogy kapni fogunk egy értelmes D&D filmet.

A Warner Bros. és a Hasbro kéz a készben próbálja összehozni az első mozit, kedvező fogadtatás (azaz megfelelő bevételek) mellett pedig egész filmes univerzumot akarnak kiépíteni. Elméletileg David Leslie Johnson (Az árva; A lány és a farkas) már neki is állt a forgatókönyv körmölésének, a film egyik producere pedig Courtney Solomon lesz. Solomon a korábbi Dungeons & Dragons trilógia szörnyűséges első két részénél is hasonló feladatokat látott el, remélhetőleg ebből nem kell semmiféle negatív következtetést sem levonnunk.

A Dungeons & Dragons szerepjáték és annak rendszere több világnak is otthont adott (többek között a Dragonlance, a Forgotten Realms és a Planescape univerzumoknak). A D&D legújabb, ötödik kiadása, óta a Forgotten Realms (ebben a környezetben játszódik a Neverwinter MMO is) lett a fő, hivatalos helyszín. Lehetséges, hogy ennek köszönhetően olyan legendás karakterek is feltűnhetnek a készülő filmben mint Drizzt Do'Urden, a sötételf kósza és Elminster a mágus, de ezek már mind csak az én ábrándjaim. Meglátjuk, mi lesz az egészből.

Ti örülnétek egy új Dungeons & Dragons filmnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)