Hirdetés

Egyedi Dungeons & Dragons-kasztot alkotott az Old Spice

|

Újabb ügyes reklámfogással állt elő a dezodorokat és tisztálkodási szereket gyártó cég.

Hirdetés

Valószínűleg még azok is belefutottak már valamelyik bizarr Old Spice-reklámba, akik nem néznek TV-t, ugyanis a cég már évek óta rövid, de annál viccesebb spotokkal operál, amelyekben gyakran feltűnik Terry Crews is. Most pedig egészen kreatív ötlettel álltak elő a marketingesek, ami leginkább a játékosokat, közülük is az asztali szerepjátékok kedvelőit célozza meg.

Hirdetés

A jelek szerint igazi szerepjátékosok is dolgozhatnak az Old Spice-nál, ugyanis a srácok úgy döntöttek, megalkotnak egy saját Dungeons & Dragons-kasztot, ami a Gentleman, azaz Úriember nevet kapta. A nem hivatalos alkotás remekül beleillik a népszerű játék szabályrendszerébe, és meglepő részletességgel dolgozták ki azt a cégnél.

A Gentleman természetesen mindig elegánsan öltözködik, illetve ékesszólásával és remek szövegeivel képes inspirálni csapattársait, valamint az őt körülvevő illattal gyógyítani is őket. Saját értékrenddel is rendelkezik a kaszt, így például sosem az ellenkező nemű ellenfelet támadja először. Később a Gentleman további képességekre tehet szert, így például 5-ös szinten marketing diplomát szerez, amivel 15%-kal többet kap az eladott tárgyai után, a 17-es szintet elérve pedig új frizurát kap a kaszt, aminek hatására az összes csapattag szintet lép.

Itt találjátok a Gentleman hivatalos leírását, ami még több ilyen őrültséget tartalmaz, ugyanakkor egy-két apró változtatással gond nélkül beépíthető a játékba.

Szerintetek működőképes lehet az Old Spice kasztja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)