Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a D&D film

|

Szinte semmilyen részletet nem tudunk még a készülő Dungeons & Dragons filmről, azt viszont már igen, mikorra szeretne elkészülni vele az új stúdió.

Hirdetés

Olyan régen beszéltünk már itt a GSO hasábjain a készülő Dungeons & Dragons filmről, hogy azóta már nem is a Warner dolgozik a népszerű szerepjáték feldolgozásán, hanem a Paramount. Ők viszont látszólag komolyabban gondolják a dolgot, ugyanis a film megjelenési dátumát is kitűzték.

Hirdetés

A stúdió korábban egyébként a Transformers-filmsorozaton dolgozott együtt a D&D jogait birtokló anyacéggel, a Hasbróval, így nem meglepő, hogy nagy barátságban van a két vállalat. Az egyelőre bármilyen részletet nélkülöző film premierjének dátumát pedig 2021 július 13-ára tűzték ki, így azért hagytak időt maguknak a projekt lebonyolítására. Ezzel együtt egyébként két másik film megjelenésének napját is kitűzték, a G.I. Joe 3 2020 március 27-én a Micronauts pedig 2020 október 16-án kerül a mozikba.

Mit gondoltok, ezúttal van esély egy minőségi Dungeons & Dragons filmre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)