Hirdetés

Dwayne Johnson az „egyik legnagyobb és legmenőbb” játékból készít filmet, amivel ő is sokat játszott

|

Idén bejelentik a projektet, és nagyon izgatott miatta.

Hirdetés

Nem lesz hiányunk idén sem mozis és tévés videójáték-feldolgozásokban, az Uncharted mozi mellett például végre megérkezik a The Cuphead Show (vagy magyarul a Csészefej és Bögrearc), ahogy Sonic és Mario is visszaköszön a vászonról. A különböző adaptációkban ráadásul egyre nagyobb nevek tűnnek fel a főbb szerepekben, a Pedro Pascal, vagy épp Tom Holland nevével fémjelzett társasághoz pedig Hollywood kedvenc testépítője, Dwayne Johnson is csatlakozott a múltban a Rampage-dzsel. Ez viszont még nem minden.

Hirdetés

A Szikla arról mesélt egy interjúban, hogy még 2022-ben tervezik a videójátékos film leleplezését, azt viszont még nem mondhatta el, melyik címről is van szó. Egész pontosan így válaszolt, mikor a játékos kultúrával és az Xboxszal való kapcsolatáról és egy játékkarakter estleges megformálásáról kérdezték:

"Mindig is nagy Madden-rajongó voltam. Nem mondhatom el, melyik játékot is dolgozzuk fel, de lesz egy bejelentés idén. Az egyik legnagyobb és megmenőbb játékot fogjuk elhozni a vászonra. Egy olyat, amivel én is évek óta játszom. Nagyon izgatott vagyok, hogy a világ minden táján élő rajongóknak elhozzuk. Persze, nem fogunk kitolni a gamer barátainkkal, de elsősorban egy jó filmet fogunk csinálni"

- mondta Johnson.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A közösségi médiában persze sokaknak voltak rögtön tippjei, hogy melyik játék szereplője lehetne a volt WWE-szupersztárból, vicces képeken Cloud Strife, Link, a TF2-es Heavy, vagy épp egy Minecraft szikladarab szerepét Johnsonra osztva. Néhány játékkiadó munkatársai pedig maguk is készítettek egy-egy változatot, például a Sid Meier's Civilization, vagy az Among Us miliőjébe varázsolva a színészt. Illetve a sorhoz csatlakozott Ed Boon is, aki szerint a Sziklából "kiváló Shao Kahn lenne", amire akár a legutóbbi Mortal Kombat folytatásában is sor kerülhetne.

Aztán ki tudja, lehet, hogy Johnson önéletrajzi filmet forgat, és arra gondolt, hogy ő maga is szerepel a Fortnite-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)