Hirdetés

Ed Boon bemutatja az új Mortal Kombat 11 karaktert, ha valaki megtalálja a haverja kocsiját

|

Alapvetően hozzászoktunk már Ed Boon trollkodásához, de itt egy picit többről van szó. Tényleg ellopták az egyik barátja autóját.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 rendezője nagy örömmel szívatja a játékosokat, de ezúttal egy tényleges problémára akar megoldást találni a játék rajongóival.  Feladta minden Los Angelesben tartózkodó harcosnak a feladatot: keressék meg a lopott Nissant.

Hirdetés

Ellopták Ed Boon haverja, Shane Satterfield fekete Nissan 370Z típusú szekerét, amire válaszul a rendező felajánlotta, hogy felfedi a következő Mortal Kombat 11 karakter kilétét, ha az egyik, az E3-at látogató rajongó megtalálja az autót.

Sokan persze azt feltételezték, hogy "áh, csak viccelődik az öreg Boon", de a helyzet az, hogy Shane négykerekűjének tegnap tényleg lába kélt.

Alig várjuk, hogy izgatott Mortal Kombat őrültek lepjék el az utcákat a kincset érő járgányt kutatva. De még jobban reméljük, hogy meg is lesz az autó, és nem csak egy esetleges új karakter bemutatásának lázában írjuk ezt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)