Hirdetés

E3 2019 - a Netflix is bejelent majd valamit

|

A készülő Stranger Things játék mellett más projektekről is szó eshet.

Hirdetés

Látványosan nyit a videojátékok világa felé a Netflix. A Telltale-féle Stranger Things kalandjáték meghiúsult, de a Stranger Things 3: The Game a sorozat harmadik évadával együtt fog megjelenni július 4-én.

Hirdetés

Az első nem gyerekeknek szóló interaktív film, a Bandersnatch után nemrégiben megérkezett a You vs. Wild is, melyben szintén mi terelgethetjük a történetet, így simán befér a videojátékok témakörébe. Az egyik hivatalos netflixes Twitter csatorna az E3 csatornájával beszélgetve bejelentette, hogy a cég tart majd egy panelbeszélgetést "Bringing Your Favorite Shows to Life: Developing Netflix Originals into Video Games" címmel, melynek keretében a szolgáltató saját sorozataira épülő játékokról lesz szó.

Bár nagy a hallgatás körülötte, a Curve Digitalnál készül a tervek szerint idén ősszel megjelenő Narcos: Rise of the Cartels is, mely egy körökre osztott akció-kalandjáték lesz, ami az első évad eseményeit dolgozza fel.

Szerintetek melyik szériából lehetne jó játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)