Hirdetés

Earthworm Jim egy animációs sorozatban tér vissza

|

A kukac egy interjúban mesélt új projektjéről.

Hirdetés

Az Earthworm Jim egy csodálatosan egyszerű platformer volt, ami ugyan nem sokkal tűnt ki a '90-es évek csodái közül, de a humora és vizuális stílusa elég megnyerő volt néhány emlékezetes óra eltöltéséhez.

Az első rész megjelenése óta eltelt években aztán az Interplay mindent megtett azért, hogy franchise-t növesszen ki a kukac kalandjaiból, de a próbálkozások kevés sikert hoztak. Ugyan a cég már nem akar videójátékokkal foglalkozni, de Jimet még így sem akarják nyugdíjba küldeni.

Hirdetés

A következő projekt egy animációs sorozat lesz, amit maga az asztronauta vezetett fel egy egyébként szórakoztató interjúval.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mikor jön a széria, vagy hogy hány részes lesz, de úgy tűnik, hogy a projektért felelős Passion Pictures egy olyan szériát akar összehozni, amit gyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetnek. Reméljük, hogy sikerül nekik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)