Hirdetés

Xbox One-t építettek a chilei taxikba

|

Az egyik chilei taxitársaság összeállt a Microsofttal, hogy a taxijainak hátsó ülésén ülők végképp ne unatkozhassanak utazás közben.

Hirdetés

Amikor még a Pimp My Ride nagyon ment, és néha elkaptam egy-egy részt, nem igazán érdekelt, hogy kívülről milyenek lettek az autók; ha került beléjük PS2 vagy PS3, engem megnyertek.

Reméljük hamarosan elindul a „játékkonzolt a tömegközlekedési eszközökre” mozgalom, és utazás közben mi is játszhatunk, az legalább elvonná a figyelmet a különleges szagról és a telefonját maximális hangerőn bömböltető úriemberekről. Chilében az Easy Taxi társaság a Microsofttal együttműködésben négy taxijába szereltetett Xbox One-t, melyeken a Killer Instinct, a Forza Horizon 2,  a FIFA 15 és a Sunset Overdrive fut. Meglovagolva a selfie-lázat, azok között, akik selfie-znek egyet a kocsiban és feltöltik Instagramra vagy Twitterre a képet #EasyTaxiXboxOne hashtaggel, egy konzolt sorsolnak ki. Ilyet itthonra is akarunk. Nem feltétlenül taxiba, saját autóinkba is jó lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)