Hirdetés

A Mortal Kombat atyja ilyennek képzeli el a korhatáros Spider-Man játékot

|

Ed Boon újragondolta egy kicsit a barátságos Pókembert.

Hirdetés

Nem Ed Boon az első, akinek eszébe jut ötvözni egy játék harcrendszerét és a Mortal Kombat X-Ray kombóit, de kétségtelenül ez az egyik leglátványosabb megvalósítás eddig.

Hirdetés

Mindenki tudja, hogy Pókember nem öl, egyszerűen csak kiüti az ellenfeleit. Még ha le is rúg valakit a tetőről, az oda lesz pókhálózva a ház oldalára. De ha nem az Insmoniac, hanem a Netherrealm csinálta volna a játékot, akkor ez nagyon máshogy lett volna. Valahogy így:

Persze vannak, akik már most is a jóízlés határait feszegetik Pókemberként. Például a srác, aki csak azért kötözte oda a banditákat egy kocsi oldalához, hogy aztán a kínok kínját éljék át, amikor rájuk borítja az egészet:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)