Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy egy mesétől lesz még betegebb a Bloodborne

|

A From Software játékát a Cartoon Network egyik népszerű sorozatával vegyítette valaki, a végedemény pedig valami fergetegesre sikeredett.

Hirdetés

A mai fiataloknak talán már nem mond túl sokat, de 1999 és 2009 között hatalmas népszerűségnek örvendett az Ed, Edd n Eddy a Cartoon Networkön. Sosem gondoltuk volna, hogy a srácok egyszer ilyen formán térnek majd vissza.

Hirdetés

Egy videós fogta a Bloodborne egyik nehezebb bossfightját, lehúzta alól a zenét és a csatazajt, majd megtöltötte azt a sorozat ikonikus zenéjével, Edd hangjával és néhány egyéb meglepetéssel. A Vicar Amelia elleni harc ebben a formában nekem parább, mint az eredeti.

Valami ilyesmi lehetne a South Park játék, ha nem hagyományos RPG, hanem Dark Souls-féle akciójáték készülne belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)