Hirdetés

Egészen fura promót készített a PlayStation a Venom 2-höz

|

Ha Andy Serkis gratulál a platinum trófeádhoz, megnézed az új Venom filmet?

Hirdetés

Míg az első Venom film a maga módján élvezhető volt, a második már kimondottan rossz - ebben mi is egyetértünk a külföldi kritikusokkal. A karakter, hacsak valahogyan nem keverik bele a Pókember: Nincs hazaútba (amire minden esély megvan egyébként, eleve Pókember is a Sony jóindulatának köszönhetően szerepelhet a Marvel Studios filmjeiben), legközelebb az Insomniac 2023-ban érkező játékában, a Marvel's Spider-Man 2-ben tűnhet fel, ahol valószínűleg Harry Osborn olvad össze a szimbiótával, ahogy azt az előző játék vége sugallta.

Hirdetés

A Sonynak érdeke, hogy ott promózza a filmet, ahol tudja. A ResetErán bukkant fel egy a PlayStation Europe hivatalos csatornáján nem listázottként szereplő, 15 másodperces spot, amiben Andy Serkis, a film rendezője gratulál a frissen megszerzett platinum trófeáért. Nem tudni, egy konkrét játéknál bukkan-e fel ez a videó (mondjuk pont a Marvel's Spider-Manné, amit legendásan könnyű kimaxolni), vagy bármikor, amikor a játékos kiplatináz valamit PlayStationön.

Ha esetleg élesben találkoztok vele, feltétlenül írjátok meg, hogyan csalogattátok elő.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)