Hirdetés

Egészen új területről jön a Fortnite új szupersztárja

|

A népszerű battle royale csataterére most sportlegenda lép be.

Hirdetés

A Fortnite Icon sorozatának köszönhetően már kaphattunk olyan skineket, mint Ninja, Neymar Jr. vagy Marshmello.

A felhozatal következő szereplője nem más lesz, mint King James, a Los Angeles Lakers szupersztárja, és a hamarosan érkező Space Jam: Új kezdet főszereplője. A filmes megjelenésének ünneplésére a skin egy olyan variánst is kapott, amin LeBron a Toon Squad mezét hordja.

Hirdetés

Az új skin holnap, azaz július 14-én fog megjelenni, és egy csomagban fog érkezni egy Wingspan Gliderrel, egy LIon Pickaxe-szel és egy Silencer Emote-tal. Utóbbi egyébként LeBron jólismert NBA-s ünneplőmozdulata.

Ezúttal nincs semmilyen extra kihívás, küldetés vagy más ügyeskedés. Ha be akarjátok zsákolni a királyt, akkor csak ott kell hagynotok majd egy (várhatóan) tetemesebb mennyiségű V-Bucksot a kasszánál.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)