Hirdetés

Egy Among Us rajongó hószobrokba öntötte az imposztorok kivégzéseit

|

Brutális idő és energiabefektetés kellett ahhoz, hogy megszülethessen az eredmény, de látva a képeket, megérte.

Hirdetés

Az Among Us tavaly letarolta a világot: mindenki és a mindenki rokonsága is azt pörgette telefonokon, Switchen, PC-n, gyakorlatilag ahol csak tudja. A játék felbolygatta a Twitch.tv és a YouTube és minden tartalomgyártó platform trendjeit, és tényleg a csapból is ez folyt.

Valószínűleg ennek is köszönhető, hogy a /u/PoopNDash nevű felhasználó összerakott egy Among Us hószobrot, ami elképesztő pontossággal hozza vissza a játék jeleneteit.

Hirdetés

A lenti képek magukért beszélnek, de annyit érdemes hozzájuk tenni, hogy tényleg komoly munka volt mögöttük. Az alkotónak két faragás között újra és újra fagypont alá kellett hűtenie az egészet, hogy kialakuljon az a keménység, ami összetartja a művet. Íme a szobor elölről és hátulról:

Az alkotás nem csak szerintünk, de az alaszkai hőfaragó verseny zsűrije szerint is lenyűgöző volt, olyannyira, hogy PoopNDash szobrával megnyerte az első helyet. Innen is gratulálunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)