Hirdetés

Egy cosplayer ötvözte a Doom Eternal és az Animal Crossing két főbb szereplőjének legjobb elemeit

|

Azt hinnétek, hogy semmi közös nincs Isabelle-ben és a Doomguyban és nem tévednétek nagyot. Ez persze nem állította meg Madset a két karakter ötvözésében.

Hirdetés

A Doom Eternal egy démonokkal teli mészárszék, ahol a játékosok lüktető metálra darabolják fel, robbantják szét, és lyuggatják ki ellenfeleiket a lehető legbrutálisabb módokon.

Az Animal Crossing: New Horizons egy lakatlan szigetre kísér minket, ahol felépíthetjük álomotthonunkat, letelepíthetjük a haverjainkat, és pihentető apróságokkal üthetjük el az időnket. Hogy mi a közös a két játékban? Az égvilágon semmi, de az ilyesmi sosem érdekelte az internetet.

Hirdetés

A közösségi fórumok lakói a fejükbe vették, hogy Doomguy és Isabelle (az Animal Crossing legcukibb ügyintézője) világi haverok, és ez a Mads néven tevékenykedő cosplayert is megihlette. A hölgy egy elképesztően részletes páncélt rakott össze, amit kiegészített Isabelle hajával és sminkjével. Az eredmény egy meglepő módon működő összeállítás lett.

Erős kétségeink vannak azzal kapcsolatban, hogy valaha látjuk majd Doomguyt és Isabelle-t együtt valamilyen hivatalos környezetben, de a Doom közösségi oldalának üzemeltetői legalább beleálltak a dologba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)