Hirdetés

Egy csalót perel a Bungie, aki komolyan megfenyegette az egyik fejlesztőt is

|

Egy Destiny 2 streamer újra és újra megkerülte a Bungie szankcióit, és a végén odáig ment, hogy egy közösségi menedzsert is befenyített.

Hirdetés

Sokszor felvonjuk a szemöldökünket, ha arról van szó, hogy egy játékfejlesztő beperel egy csalót, de ezúttal egy picit komolyabb a helyzet. Nem egy olyan, egyszeri esetről van szó, amivel példát akarna statuálni a Bungie: itt egy kifejezetten kellemetlen alak van a célkeresztben.

Luca Leone egy Twitch streamer, aki minden lelkiismeretfurdalás nélkül, csaló segédprogramokkal játszotta, valamint közvetítette a Destiny 2-t.

Hirdetés

Az első alkalom után nyilván megkapta a megérdemelt tiltást, amire válaszul Leone vett egy új fiókot, és folytatta tovább a dolgot. A Bungie ismét bannolta, Leone vett egy újabb fiókot, és a kör így ment tovább egészen a 13. fiókig. Az utolsó csepp az volt a pohárban, amikor Leone kijelentette, hogy 30 percre fog lakni Dylan Gafner közösségi menedzsertől, és hogy "nem lesz biztonságban".

"Ahogy azt a Bungie többször is demonstrálta, a stúdió nem fogja megengedni, hogy zaklassák, megkárosítsák vagy fenyegessék közösségét, játékosait vagy alkalmazottait. Leone elkövette mindhármat, és a cselekedeteinek meglesznek a következményei."

A Bungie most egyébként is paprikás hangulatban van. Leone mellett egy másik felhasználóval is pereskednek, aki a cég nevében küldözgetett DMCA felhívásokat videósoknak. Nem érdemes mostanában keménykedni a srácokkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)