Hirdetés

Egy elképesztő trailer mutatja meg, hogy milyen film készülhetne a Fallout 76-ból

|

A videó tökéletesen idézi meg a Bethesda szériájának hangulatát.

Hirdetés

A Bethesda folyamatosan azon van, hogy a Fallout 76 esetében is egy olyan feltámadástörténetnek legyünk szemtanúi, mint amit a Hello Games véghez vitt a No Man's Sky esetében vagy amit a CD Projekt RED próbál a Cyberpunk 2077-tel, de hiába a rendszeresen érkező javítások és az új tartalmak, egyelőre nem akar összejönni a bravúr, és valószínűleg a Fallout 5 megérkezéséig ez így is fog maradni.

Ennek ellenére a Fallout franchise nem halott, sőt: az Amazon Prime-ra készül a sorozatváltozat Walton Gogginsszal az élen, és egy brutálisan minőségi rajongói kisfilm most azt is bebizonyította, hogy egy Fallout 76 filmben is rengeteg potenciál van, ha az ember elkapja a franchise atmoszféráját. 

Hirdetés

Márpedig az Infectious Designer nevű YouTube-csatorna mögött álló Brian Curtinnek ez határozottan sikerült az alábbi videó alapján. Curtin magyarázata szerint tisztában van vele, hogy a Fallout 76 indulása el lett baltázva, de ettől még emlékezetes élmény az, amikor először lépünk ki a Vault 76-ból, felfedezzük az Appalache pusztaságot a barátainkkal, vagy a káosz közepette megállunk egy fotó elkészítésének erejéig.

A videós szeretné megmutatni, hogy milyen gyönyörű tud lenni a játék világa és mennyi kaland van benne, ha nyitottak vagyunk rájuk, inspirációit pedig egy élőszereplős trailerbe sűrítette, amelyben benne van minden, amitől megdobban a Fallout-rajongó szív. 

Curtinnek és stábjának elképesztően sikerült projektje nemcsak rengeteg játékos elismerését zsebelte be, de megosztotta azt a hivatalos Fallout Twitter-fiók is, és a kísérőszöveg szerint szóhoz sem tudtak jutni a látványtól, a videós szerintük is fantasztikus munkát végzett.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

 

A csatornára felkerült egy kulisszák mögötti felvétel is, azt se hagyjátok ki: 

Infectious Designer számára egyébként nem újdonság élőszereplős trailerek készítése videojátékokhoz, korábban jelentkezett már hasonló videókkal többek között a Watch Dogshoz és a Half-Life-hoz is, érdemes körülnézni a csatornáján. Minden elismerésünk az övé és a csapatáé. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)