Hirdetés

Egy fegyverrel fenyegetőző streamer esete mutatott rá, hogy a Twitchet jobban zavarja a meztelenség az erőszaknál

|

G5_Sin azt ígérte, úgy összever egy másik tartalomgyártót, hogy a látványtól az anyja is sírva fog fakadni.

Hirdetés

Létezik egy széles körben elterjedt követőszerzési módszer, amit a Twitchen aktív tartalomgyártók egy része is előszeretettel alkalmaz. Ennek az a lényege, hogy a néhány ezer feliratkozóval rendelkező streamerek a tápláléklánc alsóbb régióiban elhelyezkedő társaikat arra biztatják, hogy nézzék meg a videóikat, sőt bátorítsák erre követőiket is, és akkor cserébe ők is viszonozni fogják a szívességet. Már amikor tényleg megteszik. Erre az etikátlan gyakorlatra hívta fel a figyelmet JTX_live, egy brit tartalomgyártó, személy szerint a valamivel több mint 6000 követővel bíró G5_Sin tevékenységét kritizálva.

Utóbbi erre annyira berágott, hogy válaszvideójában egy stukkert lóbálva megfenyegette JTX-et, mondván, hogy a szart is kiveri belőle, s ha ezt meglátja, az anyja garantáltan elsírja magát, és ha netán nincs anyja, akkor legközelebbi rokona. A magát egyenesen sztárrapperekhez hasonlító G5 azt mondta nézőinek, hogy elhozza a másik srácot Manhattanbe, beviszi egy mellékutcába, és összeveri. A rendőröket mindez nem fogja érdekelni.

Hirdetés

A júniusban elhangzott fenyegetőzést JTX érthető módon jelentette a Twitchnek, a platform üzemeltetői pedig ahogy azt ilyenkor illik, alapos vizsgálatot követően felfüggesztették G5 fiókját az égadta világon semmit sem csináltak. Arról a Twitchről beszélünk, amely késlekedve reagált buffalói tömegmészárlás során, ám azonnal lecsap, ha fedetlen keblekről van szó, legyenek bár valódiak, vagy rajzoltak.

JTX, akit az esetről beszámoló Kotaku megkeresett, úgy nyilatkozott, nem maga miatt izgul (változatlanul el akar utazni az Egyesült Államokba idén), inkább attól tart, hogy az ilyesfajta viselkedés miatt többen otthagyhatják a platformot. Arra persze innentől jobban fog majd figyelni, hogy kinek árulja el a lakcímét.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

És hogy mi történt G5-tel? Nos, némi megbánásfélét tanúsítva július 26-án azt posztolta a Twitterre, hogy a fegyver nem azért volt nála, hogy bárkire ráijesszen. Kevéssel később, még ugyanezen a napon egy másik tartalomgyártó, bizonyos bbjess szintén a Twitteren értetlenkedett amiatt, hogy G5 miként rendelkezhet még mindig platformmal a történtek után. Délutánra aztán váratlanul eltűnt a fenyegetőző streamer fiókja. A Kotaku szerette volna megszólaltatni az ügyben a Twitchet, de eddig eredménytelenül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)