Hirdetés

Egy God of War rajongó megalkotta a tökéletes Leviathan fejszét

|

A valódi replika egy az egyben ugyanúgy néz ki, mint játékbeli fegyver, még a rúnák is rákerültek, melyek világítanak is.

Hirdetés

Oké, ez nem az a cucc lesz, amit lendületből vágsz majd hozzá a legközelebbi rosszarchoz, de az biztos, hogy szobád remek éke lehetne. Egy God of War rajongó időt és energiát nem spórolva összerakta ugyanis az ismerős fejszét, kiegészítve az azon látható rúnákkal. 

Egészen elképesztő aprólékossággal kelt életre a fegyver, tökéletes mintázattal, amely még világítani is képes, nem csoda, hogy nem volt rövid idő összerakni a PlayStation játékok egyik legkiválóbb gyöngyszemének legendás eszközét. 

Hirdetés

Az alkotó Megret Agnés, akinek Twitter profilján egyébként több, nagyon érdekes és gyöngyörű modellt láthattok. A balta megalkotásába 150 órát ölt bele, és ebből egy sem volt hiábavaló:

Agnés egyébként hozzátette, hogy a "balta" nem alkalmas favágásra, különben nem világíthatna. Tekintettel arra, hogy milyen gyakran vágunk fát a valóságban, mi úgy éreztük, hogy ez egy vállalható kompromisszum lenne, ha cserébe a falunkra kerülhetne ez a csoda.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)