Hirdetés

Egy gyönyörű könyv a legszebb videojáték-világokról

|

Megint a szépséget ünnepeljük, ezúttal egyetemisták pakoltak össze egy olyan gyűjteményt, amit minden játékos örömmel tenne ki a polcára.

Hirdetés

Nemrégiben egy olyan YouTube csatornáról írtunk, ami sorra veszi a videojátékok legszebb világait. A videók is fantasztikusak voltak, de három német egyetemista most még erre is rákontrázott.

Az elmúlt három napot jórészt a Destiny lélegzetelállító világában töltöttem, előtte pedig a The Last of Us Remastered volt soron, úgyhogy mondhatni kimaxoltam magam a gyönyörű videojáték-világok terén. A látvány - és itt nem feltétlenül a grafikáról beszélek - számomra nagyon fontos és szerencsére sok olyan játék van, amiben érdemes néha két küldetés között megállni és megcsodálni a tájat.

Három német dizájnertanonc, Christian Ernst, Robin Soyka és Alexander Venus egy New Eden című könyvben gyűjtötte össze a játéktörténelem legjobbjait.

A projekt egy egyetemi feladatra készült és a gondosan kiválogatott és szortírozott játékok mellett muszáj kiemelni a megvalósítás minőségét is. A New Eden borítója fából van, amibe aztán lézerrel vésették bele a díszítést. 

A könyvben olyan játékok szerepelnek, mint a Dead Space, a Journey és a The Last of us és a srácok stílusra bontva rakták őket bele a könyvbe. További képeket és információkat itt találtok, érdemes átböngészni a galériát.

Jól nézne ki a polcon nem? Nektek melyik a kedvencetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)