Hirdetés

Egy hetet bírtak a gamer bőrápolási termékek, de nem azért, mert kifogyott a készlet

|

A RFLCT termékek forgalmazását máris beszüntették.

Hirdetés

Október 20-án írtunk arról, hogy a népszerű streamer, Valkyrae piacra dobta gamereket célzó bőrápolási termékeit, melyek védik a bőrt a készülékek által kibocsátott kék fénytől. Az egésznek semmi értelme nem volt, mivel kutatások szerint ez a sugárzás semennyit nem árt a bőrnek, elhanyagolható ahhoz képest, amennyi kék fény a Napból érkezik, így a videóst hamar szétkapták a kommentelők. 

A RFLCT weboldalát mára lelőtték, csak egy üzenet fogadja a látogatókat, ami arról tájékoztat, hogy a termékek már nem kaphatók.

Hirdetés

A gyártó köszönetet mondott mindenkinek, aki szerepet játszott a kutatásokban, a termékek kifejlesztésében és a márka létrehozásában. Bár hisznek a megalkotott formulákban, úgy döntöttek, másfelé veszik az irányt, és alig több mint egy héttel a start után megszüntetik a RFLCT brandet.

Ebből talán annyi a tanulság, hogy hiába reklámoz egy terméket egy általunk kedvelt streamer, nem szabad azonnal a rendelés gombot keresni, érdemes fenntartásokkal kezelni, ha valami olyat akarnak ránk sózni, ami egy kicsit is gyanús. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)