Hirdetés

Egy idős házaspár segítséget kért a The Last of Us Part 2-vel kapcsolatban

|

Ennél biztos nem látsz aranyosabb hirdetést a mai nap folyamán.

Hirdetés

Már több mint egy éve velünk van a The Last of Us Part 2, vannak azonban a világban gamerek, akik csak most jutottak el odáig, hogy elővegyék Ellie új kalandját.

Nincs is ezzel semmi baj, azonban nem mindenkinek magától értetődő, hogyan kell játszani a kalanddal, nehézkes lehet az irányítás, a dolgok beállítása, de már a sok információ is összezavarhatja azokat, akik nem születtek bele a videojátékos világba.

Hirdetés

Így van ez azzal az idős amerikai házaspárral is, akik egy hirdetést adtak fel az interneten egy oktatót keresve, aki jártas a kontroller használatában és ismeri a The Last of Us Part 2-t.

Biztosak vagyunk benne, hogy köztetek is sokan vannak, akik örömmel tennének eleget egy hasonló felhívásnak, azonban ez esetben a segítség egy váratlan helyről érkezett. A megkeresésre nem más mint Shannon Woodward reagált, aki a The Last of Us Part 2-ben Dina szinkronhangjaként szerepel.

Woodward később a Twitteren megerősítette, hogy össze fog jönni a dolog, kisegíti az idős házaspárt. Ilyen egy igazi happy end, reméljük, hogy a pár sok örömöt lel majd Ellie bosszúhadjáratában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)