Hirdetés

Egy igazi nagyágyú is ott lehet a PS Plus júliusi ingyenes játékai között

|

Úgy tűnik, hogy ismét kiszivárogtak a PlayStation Plus ingyenes címei.

Hirdetés

A PlayStation Plus ugyan a múlt hét óta már teljesen új formában támad, az Xbox Game Passre hajazó, több száz játszható tételt kínáló katalógus mellett szerencsére a szolgáltatás közkedvelt extrája, a havonta érkező ingyenes játékok sem tűntek el.

Ahogy az az elmúlt hónapok során már többször is megesett, ismét úgy tűnik, hogy már a hivatalos bejelentés előtt nyilvánosságra került a következő hónap ajándékainak listája. Az információ ezúttal is a francia Dealabstől származik, és ha a korábbi esetekből indulunk ki, jó eséllyel pontosak.

Hirdetés

A portál szerint júliusban az ingyenes Crash Bandicoot 4: It's About Time-nak (PS5, PS4),  az Arcadegeddonnak (PS5, PS4) és a The Dark Pictures Anthology: Man of Medannak (PS4) örülhetnek a PlayStation Plus előfizetői, beleértve a legolcsóbb, Essential szintű csomag birtokosait is. A következő hónap nagyágyúja így egyértelműen a Crash Bandicoot 4 lesz, hiszen a Toys for Bob platformere egészen szuperül sikerült,  2020 őszi megjelenésével pedig nem is mondható vén darabnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami a másik két tételt illeti, az Arcadegeddon a Friday the 13th: The Game-et is jegyző Illfonic csapatának most megjelenő, kooperatív többjátékos lövöldéje, a túlélőhorror Man of Medan pedig a most épp a The Quarryval domborító Supermassive Games korábbi munkája, a The Dark Pictures Anthology sorozat nyitánya 2019-ből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)