Hirdetés

Egy kisebb vagyonba kerül ez a lenyűgoző Resident Evil 2 dioráma

|

A Prime 1 Studio aprólékosan kidolgozott szobrai nagyszerűen mutathatnak majd a legnagyobb rajongók gyűjteményeiben.

Hirdetés

Prémium minőségű merchandise termékeket készít Prime 1 Studio csapata, legújabb alkotásaik pedig a Resident Evil 2 Remake két főszerelőjének szobrai a jeleneteket kiegészítő figurákkal. A Leon és Claire karaktereit akció közben ábrázoló művek már előrendelhetők, de a legkorábban csak 2022 első negyedévében érkeznek meg a vásárlókhoz.

Hirdetés

A szobrok külön-külön vásárolhatók meg, viszont kiegészítik egymást, és egy látványos dioráma készíthető a darabok megfelelő összeállításával. A 22 hüvelyk (kb. 56 cm) magas figurák darabja 1350 dollár, vagyis a teljes kollekció ára 2700 dollár, ami a jelenlegi árfolyamon nagyjából 850 ezer forintnak felel meg. Ezeknél értékesebb Resident Evil merch termékkel aligha lehet találkozni. Alább láthatjátok a teljes gyűjteményt.

A csapat a Capcom mellett több vállalattal is együttműködik, a következő projekt egy NieR: Automata szobor, amelynek egyelőre az árát és a megjelenési dátumát sem tudni.

A Leon és Claire szobrok már megrendelhetők a Prime 1 Studio hivatalos honlapjáról, és egyébként a világ bármely pontjára kiszállítják a termékeiket. Nektek hogy tetszik az új Resident Evil 2 kollekció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)