Hirdetés

Egy külön Nintendo Direct is lesz a Super Mario Bros. filmről

|

A Chris Pratt főszereplésével érkező animációs projekt a héten megkapja végre az első trailerét, és már percre pontosan tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

Az már pár napja kiderült, hogy a Super Mario Bros. animációs film a héten megkapja majd az első trailerét, de most maga a Nintendo konkretizálta a terveket. Pontosan csütörtökön, helyi idő szerint este 10-kor tartanak egy Nintendo Directet, amin minden kiderül majd.

Az első trailerig sem maradunk szerencsére látnivaló nélkül, mert addig is van egy poszterünk, amit a Nintendo rajongók örömmel kibogarászhatnak.

A képen egyértelműen Toad Town látható, a távolban pedig a Mario játékok ikonikus zöld dombjai rajzolódnak ki. Mindennek a csúcsán persze ott a hercegnő kastélya a Mario Galaxy szerű lebegő szigetek ölelésében.

Hirdetés

A legcukibb egyébként az antik üzlet, ahol régi Mario tárgyakat lehet beszerezni.

Ha az első között akarjátok látni a trailert, akkor tapadjatok majd erre a streamre csütörtökön este 10:05-kor. Annyit hozzátett a Nintendo hogy ezen a Directen nem lesz szó játékokról, így erre ne is számítsatok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)