Hirdetés

Egy mérnök hallgató megalkotta a tökéletes Warhammer 40,000 cosplayt

|

Az idei nagy rendezvények sajnos mind elmaradnak, de ez nem jelenti azt, hogy nem ámuldozhatunk elképesztően megépített Warhammer 40k szereléseken.

Hirdetés

Jeremy Chang egy meglehetősen tehetséges mérnök hallgató a University of Marylanden, aki szabadidejében Space Marine jelmezeket gyárt. A cosplay közösség először 2019-ben kapta fel a munkáit, most pedig egy elképesztő Primaris Ultramarine-nal nyűgözött le mindenkit. A szerelésben nem is a külsőségek a legfontosabbak, hanem a rendszer, amit épített hozzájuk.

Hirdetés

Chang 3-D nyomtatással rakott össze egy olyan csapágyrendszert, ami lehetővé teszi számára a karjának teljes mozgatását. Az egyetemen űrruhák felépítését fejleszti, és a jövő asztronauta felszerelésén dolgozik, az itt elsajátított tudás pedig néhány őrült hobbi esetén is jól jöhet, ahogy ez az alábbi videóban is látható:

A jövő űrutazói biztonságban lesznek, ha Chang cuccait kapják majd. Aki kíváncsi a többi cosplay projektjére, az lapozza át az Instagram profilját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)