Hirdetés

Egy MI találja ki a legújabb pokémonokat, és megdöbbentően jól megy neki

|

Hosszú ideje bővül újabbnál újabb zsebszörnyekkel a Pokémon franchise, de lehet, hogy inkább a mesterséges intelligenciákra kéne bízni az egészet.

Hirdetés

Az már hosszú ideje tudjuk, hogy a legjobb sorozatokat lamantinok írják, de most az is kiderült, hogy a Pokémon szériát se feltétlenül a szakembereknek kéne bővítenie. Liam Eloie ugyanis idén januárban közzétett egy "Nokémon" nevezetű megoldást, ami új pokémonokat gyárt. 

Az ötletet Max Woolftól vette, aki még tavaly decemberben mutatott pár MI-által gyártott lényt. Eloie megoldása azonban nem csak készen van, de bárki számára elérhető is.

Hirdetés

Gyakorlatilag a DALL-E nevezetű MI-t programozta arra, hogy elemezze az összes pokémont, azok archetípusait, és ezek alapján állítson össze egy ligányi új, valid(nak tűnő) szörnyecskét. A generátor online is elérhető, itt nincs más dolgunk, mint kiválasztani egy pokémon-típust vagy egy konkrét lényt, és az MI már végzi is a dolgát, pillanatok alatt kreál belőle valami újat. 

Én például a Dragon típust választottam ki, amiből az MI egy meglehetősen pofás kis Dragon-Fire pokémont kreált.

Vigyázat, könnyen rá lehet kattanni a mókára, és az ember észre sem veszi, mennyi időt töltött el a kattintgatással! 

Ha sikerül a programmal valami nagyon ütős pokémont gyártanotok, akkor bátran osszátok meg velünk lent a kommentek között.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)