Hirdetés

Egy Minecraft játékos felépítette a World of Warcraft egyik helyszínét

|

A Kyrian frakció elkötelezett kalandozóinak ismerős lesz WinzuMonk alkotása.

Hirdetés

Kár lenne tagadni, hogy a World of Warcraft rengeteg ikonikus helyszín képét véste a tudatunkba, és ugyan Elysian Hold egy viszonylag új város a Shadowlands kiegészítőből, sokak fognak emlékezni rá hosszú éveken keresztül. WinzuMonk biztosan, ő ugyanis úgy döntött, hogy felhúzza a Kyrian lebegő bázisát a Minecraftban, és elnézve a mű részletességét valószínűleg nem egy nap alatt rakta össze a cuccot.

Sajnos ez nem az a pálya, amit csak úgy meglehet osztani a közönséggel, mivel Winzu az egészet egy szerveren építette fel, és így nincs hozzáférése a fájlokhoz. A szükséges adatok híján csak a végleges építményről készült fotót csodálhatjuk meg.

Hirdetés

Külön extra, hogy az Elysian Holdnak otthont adó Bastionben sosincs éjszaka, így legalább ez a kép segít elképzelni, hogy milyen is lehet az angyalok otthona a holdfényben.

Elysian Hold in Minecraft [built by me] from r/wow

A fenti poszt kommentelői között persze már felbukkantak a "Építsd meg Valheimben is!" hangok, k itudja, talán a végén még a vikinges, túlélős mókában is felbukkan majd Elysian Hold.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)