Hirdetés

Egy Minecraft modder megalkotta a Szükség Szobáját

|

Oké, a Harry Potterből ismerős szoba nem volt teljesen véletlenszerű, de a lényeg ugyanaz. Amikor kinyitod az ajtót, valami váratlant látsz majd a túloldalán.

Hirdetés

A Minecraft világ egyik legnépszerűbb új játékszere az Immersive Portals nevű mod, aminek elsődleges funkciója, hogy segítségével átláthatunk a játék teleport kapuin, és megnézhetjük, hogy mi a helyzet a szomszédos dimenziókban.

Ez persze csak a jéghegy csúcsa, amit /u/floatingWithNoOrbit is bizonyított: a Minecraft rajongó játékos a mod segítségével összerakott egy olyan szobát, aminek beltere véletlenszerűen változik.

Az egyik ajtónyitás után egy robbanóanyagokkal teli veremben találhatjuk magunkat, a következőnél pedig már bárányok nézhetnek vissza ránk.

Hirdetés

Sokan kamuvideónak hiszik az egészet (mondván, hogy erre az Immersive Portals nem képes, és a videó is feltűnően statikus), amiben nem segít, hogy az alkotó nem válaszolt a "hogyan..." kezdetű kérdésekre.

Reméljük, hogy létezik egy tényleges megoldás a videó mögött, mert szívesen beépítenénk ezt a saját Minecraft világunkba is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)