Hirdetés

Egy moddercsapat hozza el az eredeti Far Cry folytatását

|

Jack Carver ismét akcióba lendül a Far Cry Returnsben.

Hirdetés

A Far Cry 3 elég stabilan tartja magát, mint a legjobbnak ítélt Far Cry játék, aki viszont a maga korában játszott a 2004-es, még a Crytek által fejlesztett eredetivel, arra valószínűleg az is hasonlóan mély benyomást tett az áll-leejtős grafikájával és az akkoriban hatalmas durranásnak számító nyílt pályáival.

Az ilyen veteránoknak lehet remek hír, hogy hiába vitte a Ubisoft teljesen más irányba a franchise-t, Jack Carver ismét visszatér egy kis szörnyvadászatra, már ha a projektet kalapáló ExTech moddercsapat tartani tudja az ígéretét.

Hirdetés

A Far Cry Return az eredeti játék teljes átalakítása lesz új grafikával, animációkkal, mechanikákkal és hangokkal. A sztori szerint Dr. Krieger kiiktatásával a kormány folytatta a szörnyű biológiai kísérleteket, így ismét Jackre hárul a feladat, hogy véget vessen az őrületnek és megmentse a világot.

A fejlesztők változó napszakokat és időjárást, valamint új képességeket, köztük kiiktatásokat is belengettek, továbbá egy dialógus-rendszert is szeretnének implementálni a S.T.A.L.K.E.R. mintájára. A lenti videón egy rövid gameplayt is láthatunk a korai szakaszban járó Far Cry Returnből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A rossz hír, hogy az ilyen nagyszabású rajongói projektek ritkán jutnak el a megjelenésig, ha pedig mégis, akkor nagyon hosszú fejlesztési idővel kell számolnunk, elég csak a Mafia 15 éve készülő Titanic-modjára gondolni. Az eredeti Far Cry folytatását viszont már 18 éve várjuk, (nem számítva a klasszikus Xboxra megjelent Instincsts: Evolutiont), így pár évecske ide vagy oda már nem sokat nyom a latban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)