Hirdetés

Egy modellező négy éven át dolgozott ezen a Gundam diorámán, megérte

|

A modellépítés egy olyan hobbi, amit csak messziről tisztelünk, de Mannen Factory munkája előtt van is miért leborulni.

Hirdetés

A koronavírus járvány miatt sokan fordultak kreatív hobbik felé. Az egyik ilyen a modell festés/építés, amit még a Henry Cavill is előszeretettel űz. A díjnyertes Mannen Factory alkotója azonban már jóval a vírus kitörése előtt elkezdett komolyan dolgozni egy Gundam diorámán. A cél a Solomon erőd megépítése volt, ami hibátlanul sikerült.

Hirdetés

A Twitter posztokban közölt fotók mellé Mannen Factory odabökte, hogy igazából már nem is emlékszik pontosan, mikor kezdte a munkát. Azt tudjuk, hogy kb. négy év volt összerakni a projektet.

Már csak azért is meghajolok Mannen Factory nagysága előtt, mert nekem egy Warhammer 40k Tau csatahajó összerakása és lefestése is komoly kihívást jelent. Ha a többet akartok látni a diorámájából, akkor lessetek rá a Twitter profiljára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)