Hirdetés

Egy orosz Genshin Impact rajongó fegyverkészítésből élt, most nagy bajba került

|

A Genshin Impact népszerűségének köszönhetően bőven voltak megrendelései, de a jelenlegi helyzet komoly gondokat hozott.

Hirdetés

Ha jártatok mostanában a /r/Genshin_Impact subredditen, akkor jó eséllyel belefutottatok Selerinity munkáiba. Az orosz Genshin rajongó hobbiból kezdte megvalósítani kedvenc játékának ikonikus fegyvereit, de a hobbiból hamar pénzkereseti lehetőség lett.

A srác 2-3 megrendelést teljesített havonta Etsy-n keresztül, de idén egy komoly bökkenő került az útjába. Az orosz támadás miatt az Etsy elérhetetlenné vált az ottani felhasználók számára.

Hirdetés

Selerinity így kénytelen más megoldásokhoz nyúlni. Fizetni nem lehet neki egyszerűen, mivel a banki szolgáltatások és a Paypal használhatatlanná váltak, a jobb szállító cégek pedig szintén nem foglalkoznak már Oroszországgal. Maradt a crypto fizetés és a lassú szállítási megoldások.

A havi 2-3 megrendelésből lett jobb esetben havi 1, pedig a lenti képen látható, Engulfing Lightning Polearm (Raiden Shogun fegyvere) elképesztő tehetségről tanúskodik.

A munkáinak végeredménye rengeteg dicséretet kapott a Genshin Impact közösségétől.

"Minden darabom nagyon népszerű lett a rajongók köreiben. Ennyi év után a képességeim végre elismerést kaptak, és ez most nagyon jól esik. Persze a pénz sem rossz, nyilván."

Reméljük, hogy a "fegyvereit" még sok évig készítheti majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)