Hirdetés

Egy picit sajnáljuk, hogy a Super Mario Bros. film nem olyan lesz, mint Chris Pratt videójában

|

Sokan nem örülnek, hogy Chris Pratt adja majd a legendás vízvezeték szerelő hangját, de az becsülendő, hogy a színész legalább humorral kezeli a dolgot.

Hirdetés

A legutóbbi Nintendo Direct egyik legizgalmasabb bejelentése volt a Super Mario Bros. animációs film, ami egy egész estére elhozza nekünk a legismertebb platformer hőst és csapatát egy új kalandra. A Sonic sikerei után számítani lehetet arra, hogy Mario sem maradhat tisztességes animációs adaptáció nélkül, de a stáblistát senki nem látta jönni.

Az elsőkörös bejelentések során kiderült ugyanis, hogy főszerepet nem más, mint Chris Pratt kapta, és mivel a színész egy meglehetősen megosztó személyiség a közösségi oldalakon, nem mindenki volt elmosva a hírtől.

Hirdetés

Az online terekben zajló, filmkörüli beszélgetések órákig tartó vitákba torkoltak Chris Prattről és a Nintendóról, de maga a színész alapvetően nem csinált nagy ügyet a közösség reakciójából.

Nemrég kiposztolt egy videót, azzal a címmel, hogy "az első betekintés a Super Mario Bros. filmbe", de amint rányomtok a lejátszás gombra rá fogtok jönni, hogy miről is van szó.

Lehet szeretni vagy gyűlölni a színészt, de mi jelentős pénzt fizetnénk a mozijegyért, ha a fenti darabkából egy egész filmet kapnánk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)